Notifications
Clear all

[Solved] Please navigate to settings page and click Regenerate attachments button.

7 Posts
2 Users
1 Reactions
862 Views
Posts: 20
Topic starter
(@jhall)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

I have just installed version 7.0. All the media attached to comments is gone. On my dashboard, I get a message, Please navigate to settings page and click Regenerate attachments button.". When I click on the link, I am taken to the WPDiscuzz Settings page but there is no "regenerate attachments" button. I have looked and looked. Where is it located?

RegenerateAttachements

 

6 Replies
Elvina
Posts: 1403
(@elvina)
Support
Joined: 5 years ago
Reply
Posts: 20
Topic starter
(@jhall)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

Dear @elvina,

Thanks for your reply. I did navigate over to the Comment and Comment Media Admin. I actually even did so before seeing your post. I cannot for the life of me find the button. I am sending you the screen shots. Do you see it?

Towards the top of the page, it recommends I install the media uploader but it is installed and activated.

Apologies in advance if this is a careless human error, but your help would be appreciated.

James

CommentMediaSettingsUpper
CommentMediaLower
Reply
1 Reply
Elvina
(@elvina)
Joined: 5 years ago

Support
Posts: 1403

@jhall,

Could you please update the wpDiscuz Media Uploader addon to the latest version(v.7.0.1) and check again.

 

Reply
Posts: 20
Topic starter
(@jhall)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

@elvina

I have upgraded to 7.01. Now, the "Regenerate Attachment Button" in the message ion the top of the page appears as a button, not a link. When I click on it, it takes me to the comment media admin page. However, I could not find a "Regenerate Attachment Button" on that page. Also, when I clicked the button in the message, nothing happened.

Here are screenshots.

Thank you for your attention.

James

ContentMediaUpper
ContentMediaLower

 

Reply
1 Reply
Elvina
(@elvina)
Joined: 5 years ago

Support
Posts: 1403

@jhall,

Could you please one more time update the addon to the latest version(v.7.0.2) and check again. Now it should work fine.

Reply
Posts: 20
Topic starter
(@jhall)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

@elvina,

Thanks. This time it worked! This is a very big update for WPDiscuz; I am excited to try it out!

James

Reply
Share:
Scroll to top