Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

Not showing user uploaded images on front end


coder
Posts: 10
Customer
Topic starter
(@c-s)
Member
Joined: 2 years ago

wpDiscuz 7.0.7 with Media Uploader 7.0.7. User uploaded images are showing in Admin>Comments list, but not on the front end in the comments section. All plugins disabled, still not showing. No sign of images in source code or inspect element tool. Also to note: in wpDiscuz>Settings>Comment Content and Media there is not a button to Regenerate Attachments. Tried running a different thumbnail regenerator, also didn't work. Any ideas?

6 Replies
Elvina
Posts: 1403
Moderator
(@elvina)
Noble Member
Joined: 2 years ago

Hi @c-s,

Could you please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address? I'll ask the developers to check the issue for you.

Reply
2 Replies
coder
Customer
(@c-s)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 10

@elvina It is a client site. Are you able to provide any insight without having to give login credentials? Thank you.

Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 4 years ago

Support Team
Posts: 5127

@c-s,

Please leave some example URL. We'll try to help you. 

Reply
coder
Posts: 10
Customer
Topic starter
(@c-s)
Member
Joined: 2 years ago

Really sorry for posting this and wasting your time. It was something in the custom class.WpdiscuzWalker.php causing it. Deactivating the custom folder in the custom theme brought the images back. Still trying to figure out what exactly the issue was, it seems like an old version.

Since it's a file that some users will customize, it might be good if the dev team marks it with revision numbers.

Reply
coder
Posts: 10
Customer
Topic starter
(@c-s)
Member
Joined: 2 years ago

But this is still happening: wpDiscuz>Settings>Comment Content and Media there is not a button to Regenerate Attachments.

Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 3748

@c-s,

I suggest you deactivate the addon, delete it. Download a fresh version from your account install it, and activate the license key. Please do this and let us know if all is ok.

Reply
Share:
Scroll to top