Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

7.0.3 embedded URLs no longer working  

Page 2 / 3

Daisy Peel
Posts: 56
Customer
(@daisypeel)
Member
Joined: 3 years ago

Thanks for this. However, it seems that the plugin isn't quite working - there are some posts with youtube videos that don't render properly, even after I edit the comment, make sure that the link is on its own line, etc. - is there something else I need to do to make sure all the links are embedding properly?

Reply
3 Replies
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

Please leave the example URL with the issue(where the youtube videos don't render properly) to allow us to check it.

 

Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@elvina

Unfortunately all comments are behind a membership paywall on my site. However, I'm happy to give login credentials if you'd like to take a look. Sometimes if I delete the link in the comment by editing that person's comment, and readd the link, it works, and often it doesn't. If I reply and paste the URL In a new comment that is a temporary solution bu tnot great. 

Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

Please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address. 

Also please don't forget to leave the exact URL with the issue(where the youtube videos don't render properly) to allow us to check.

Reply
Daisy Peel
Posts: 56
Customer
(@daisypeel)
Member
Joined: 3 years ago

Information has been emailed. Thanks Smile

Reply
6 Replies
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

For some reason, we can't access your website. Please make sure everything is correct and let us know. See the screenshot below:

image (1)
Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@elvina if you are seeing that screen you should in fact be logged in and should be able to use the menu at the top (which wouldn't show if you weren't logged in) to access the 'start here' page, and then from there click on any link with comments. 

Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

The developers checked and see, that in the first link you provide, there is an unnecessary symbol to the end of the URL, that causes the issue. So please check and make sure the URL is correct.

In the second link, the video was removed thus it does not render properly.

Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@elvina this is happening again and again, though. Doesn't matter what is at the end of a link. I edit the comment to check that the URL is on its own line, no spaces before or after, and it still sometimes doesn't work. I see that there is today an update to the plugin so hopefully that will fix the issue.

Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

As I already mentioned there is an unnecessary part the end of the link.

Your  link is: "https://www.youtube.com/watch?v=CompggdZH8c&feature=youtu.be"

Should be like this: "https://www.youtube.com/watch?v=CompggdZH8c"

So please delete the following part of the link and check again. It should work fine:

&feature=youtu.be

Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@elvina Thanks for that but there are plenty of links without that part that still don't embed. And even if I go in and edit the link in the comment it doesn't embed. Please advise. It is still not working all of the time. 

Reply
Daisy Peel
Posts: 56
Customer
(@daisypeel)
Member
Joined: 3 years ago
Screen Shot 2020 06 29 at 9.49.33 AM

Example of links that don't work. Checked to see that they were on their own line with no extra characters (they were). Most of the videos posted are set as unlisted since they're part of an online class and shouldn't be public. But there are plenty of unlisted videos that DO embed. Just several that also do NOT embed. If I repost the links in a follow up comment they usually DO work.

Reply
4 Replies
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@daisypeel,

The link provided by you does not available. Please check and make sure the links are correct.

Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@elvina Several days ago I emailed you as instructed, with credentials to log in, since all of these pages are behind a paywall. You messaged back, and said you were having trouble, and I pointed out that the links in the menu would get you anywhere you wanted to go. The links are correct, and this issue still exists, and I have forwarded that email to you once again to look at. I have logged in myself with the credentials I provided to you just fine. Thanks for taking a look at this.

Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 3220

Hi @daisypeel,

Please note that the embed links should have correct formats which are supported by addon. The URL should be readable and correct. So if some URL doesn't work you should change it to correct one. For example this one is incorrect:

This is incorrect URL:

2020 07 01 2213

Here is another incorrect embedding URL:

2020 07 01 2216

The correct YouTube video URL example:

https:// www.youtube.com/ watch?v=CompggdZH8c
Reply
Daisy Peel
Customer
(@daisypeel)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 56

@tomson Thank you

Reply
Daisy Peel
Posts: 56
Customer
(@daisypeel)
Member
Joined: 3 years ago

Just wanted to let you know that a member reported today they couldn't get their video to embed when they were also trying to tag me on a comment. When they edited the comment and removed the tag, the video showed up fine. 

Reply
Daisy Peel
Posts: 56
Customer
(@daisypeel)
Member
Joined: 3 years ago
Screen Shot 2020 07 03 at 10.02.47 AM

Yet another comment today with a properly formatted URL that didn't embed. No spaces before or after the URL and it's on its own line. 

Changed to the long youtube format and it worked fine. But shouldn't the youtu.be urls work too?

Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 3220

@daisypeel,

I think the youtu.be is not supported. The addon only supports youtube.com domain.

We'll add this in our to-do list.

Reply
Page 2 / 3
Share: