Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

[Solved] No attachments button...  

Page 1 / 2

Fabien
Posts: 19
Customer
(@steelbookpro)
Member
Joined: 4 years ago

Hello !

I instal wpDiscuz update 7 tonight, then I buy (for the second time) the addon Media Uploader because I had on old version. I have now wpdiscuz 7.01 and media uploader 7.03, but I have still no attachments button. I have already click on "Regenerate attachments button". 

I noticed that before I instal media uploader, I have the button to attach an image, but it did't work. 

Can you help me please ?

Thanks,

Fabien.

10 Replies
Fabien
Posts: 19
Customer
(@steelbookpro)
Member
Joined: 4 years ago

So, i check "Allow Media Uploading for Post Types", and now I have the attachments button. BUT, like before I instal media uploader, it doesn't work. I can chose a photo, but it doesn't upload. 

 

Can you help me for this please ?

 

Thanks.

5 Replies
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@steelbookpro,

Please leave the example URL to allow us to check it.

Fabien
Customer
(@steelbookpro)
Joined: 4 years ago

Member
Posts: 19

@elvina

You can test here : https://steelbookpro.fr/2020/05/26/le-cinquieme-element-un-steelbook-4k-zavvi/

Before I instal the new Media Uploader, the problem was the same. 

And, strangely, I have no problem on my other site (very similar site) : http://www.4kpro.fr/2020/05/27/larmee-des-morts-une-edition-collector-blu-ray-4k-uk/

But on this second site, I had never instal any add on.

 

 

Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

@steelbookpro,

We've seen the following js error on the console that causes the issue. The reason of the issue, may the wrong server configuration in the .htaccess  file, so please check and make sure everything is correct.

Another probable reason may be the plugin conflict, so please deactivate the plugins one by one and check after each deactivation to find the problem maker one.  Please see the screenshot below: 

Fabien
Customer
(@steelbookpro)
Joined: 4 years ago

Member
Posts: 19

@elvina

 

Thank you, I will see that. But There is no sreenshot, can you add it please ? 

Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 10 months ago

Noble Member
Posts: 1177

Sorry @steelbookpro,

Here is the screenshot:

uploder
Fabien
Posts: 19
Customer
(@steelbookpro)
Member
Joined: 4 years ago

Hello,

I see the error on your screenshot appear only when I allow Media Uploading. And there is wpdiscuz in the error, like you can see in my screenshot. I think you must make an update to correct the problem, no ? 

Thank you for your help.

PS: I see the guy with "fix-my-compressor.com" have the same problem (but the topic has disapear).

Error

 

Fabien
Posts: 19
Customer
(@steelbookpro)
Member
Joined: 4 years ago

PS: screenshot where we can see no 403 error when Media Uploading is not allowed.

Untitled 1hh

 

Tom
Posts: 3220
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 5 years ago

Hi @steelbookpro,

Please navigate to Dashboard > Settings > Genera Tab and check your website URLs:

2020 05 30 0017

If those options are disabled, find them in the root directory wp-config.php file and change to https:// secure protocol.

 

If all is correct, please check your website root directory .htaccess file.

Also, please doable all security plugins during this testing period.

Page 1 / 2
Share: