Notifications
Clear all

[Solved] myCred will not install

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,537 Views
Posts: 3
Customer
Topic starter
(@luther-dehaven)
Member
Joined: 3 years ago

The following message displays permanently on my WordPress plugin page:

myCred plugin is not installed!

Only it is installed. I uninstalled, deleted it, and reinstalled. Nothing makes this message go away. So I assumed this wpForo addon works in conjunction with the Ultimate Member myCred addon and bought that. Now I have TWO error messages:

myCred plugin is not installed!

Sorry. You must activate the myCRED plugin to use the Ultimate Member - myCRED.

Both plugins are installed and activated, and the wpForo - myCRED Integration license is connected. So I tried deactivating the wpForo addon. The "not installed" message went away until I reactivated it. Both messages came back. Then I uninstalled and deleted both plugins and reinstalled the UM plugin first, thinking the problem was that I had installed them in the wrong order.

I still have the same two messages. This is a real nightmare. Can someone help? I think I've been reasonably diligent as a consumer.

 

Topic Tags
2 Replies
Kyle
Posts: 728
 Kyle
Admin
(@kylew)
Prominent Member
Joined: 3 years ago

Hi @luther-dehaven.

Have you installed myCRED plugin?

https://wordpress.org/plugins/mycred/

For the wpForo  - myCRED Integration addon you should install myCRED plugin before installing wpForo  - myCRED Integration addon. This addon is an integration solution between wpForo and myCRED.

Posts: 3
Customer
Topic starter
(@luther-dehaven)
Member
Joined: 3 years ago

Okay, I feel stupid. Thank you.

Share:
Scroll to top