Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

Documentation?  

Page 2 / 2

Tom
Posts: 3171
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 5 years ago

I have no clue what are you doing incorrectly on your website backend and what's wrong with your website. I hope you use the latest 4.0.2 wpDiscuz and WP. So It would be better to have a login details. We'll login within next 12 hours and leave a demo banner with demo ads.

Reply
Perry
Posts: 14
Customer
(@hoboken411)
Member
Joined: 4 years ago

I have all the up to date versions. Sent you an email. Let me know.

Reply
Tom
Posts: 3171
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 5 years ago

Problem is solved and new version is released. We've updated on your website. Please check.

Reply
Perry
Posts: 14
Customer
(@hoboken411)
Member
Joined: 4 years ago

The ads appear now. However, there is another bug you should check out on your end. The "Active" and the "inactive" buttons seem to be off. I had them all "Inactive" however, it still showed up. I had to go into the specific banner ad to change the status from "published" to "draft" or "pending review." 

Reply
Tom
Posts: 3171
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 5 years ago

I think it was just a cache. After Each changes you should reset website cache, then go to Comments > Addons > Add manager and click on both buttons to delete Ad and banner caches.

Reply
Page 2 / 2
Share: