Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

There is a problem with mycred integration


榮 李
Posts: 16
Customer
Topic starter
(@good99)
Member
Joined: 2 years ago

In the attachment, I log in to my administrator account, and my ranking image does not load normally. (As shown in the picture below, I can't see my ranking image)

001

 


Therefore, I tested other accounts to post comments, and I can see that the administrator’s ranking is loaded normally, but my own ranking pattern cannot be loaded normally
(The picture below is a screenshot of the test account)

002

 


I have used the Offload Media Lite plug-in to upload my images to the Amazon S3 bucket. When I log in to the current account, my ranking images cannot be loaded, but other people’s images are displayed normally

https://taipeifun.com/product/%e5%a5%87%e8%b9%9f%e9%a4%a8%ef%bc%9a%e5%a6%ae%e5%a8%9c

 

By the way, the error will only occur after logging in

10 Replies
Astghik
Posts: 5293
Admin
(@astgh)
Support Team
Joined: 4 years ago

@good99,

Could you please send the admin login detail to info[at]gvectors.com email address? I'll ask the developers to check the issue for you. 

Reply
7 Replies
榮 李
Customer
(@good99)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 16

@astghik  I have sent an email to you, please check

Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 4 years ago

Support Team
Posts: 5293

@good99,

We got the following error message: 

image
Reply
榮 李
Customer
(@good99)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 16

@astghik I resend it to you

Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 4 years ago

Support Team
Posts: 5293

@good99,

The issue may come from the WP Offload Media Lite plugin. Please deactivate the plugin delete all kind of caches (website, browser, CDN) and check again. 

Reply
榮 李
Customer
(@good99)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 16

@astghik I tried according to your method, the problem still exists?
Is there any possible fix?

Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 4 years ago

Support Team
Posts: 5293

@good99,

One of the active plugins change the image path. Please watch this video. https://www.screencast.com/t/5Os3EFKYJE

Reply
榮 李
Customer
(@good99)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 16

So, the only solution is to stop WP Offload Media Lite plugin?

 

WP Offload Media Lite plugin is very important to me

Reply
榮 李
Posts: 16
Customer
Topic starter
(@good99)
Member
Joined: 2 years ago

So, the only solution is to stop WP Offload Media Lite plugin?

 

WP Offload Media Lite plugin is very important to me

Reply
1 Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 4 years ago

Support Team
Posts: 5293

@good99,

If the WP Offload Media Lite plugin causes the issue, you should contact the plugin support and ask them to check the issue. Probably there is some setting, you should configure. 

Reply
Share:
Scroll to top