Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

Problems with the User Custom Fields plugin

5 Posts
3 Users
0 Likes
51 Views
Miguel Torres
Posts: 9
Customer
Topic starter
(@miguel-torres)
Member
Joined: 7 months ago

Successfully update wp-foro plugin 2.0.2 and plugin to version 3.0

Captura de pantalla 2022 08 04 a la(s) 05.05.55

When I want to attach an image to the post, it loads correctly in the editing area

Captura de pantalla 2022 08 04 a la(s) 05.23.04

 

but when I save the post the image is not displayed, but rather a link that leads to the error page.

Captura de pantalla 2022 08 04 a la(s) 05.23.32
4 Replies
Kyle
Posts: 330
 Kyle
Admin
(@kylew)
Reputable Member
Joined: 1 year ago

Hi @miguel-torres,

can you provide the URL of that topic?

Reply
1 Reply
Miguel Torres
Customer
(@miguel-torres)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 9

@kylew hello thanks for answering, i wrote you by private message, because it is a url for subscribers.

Reply
Miguel Torres
Posts: 9
Customer
Topic starter
(@miguel-torres)
Member
Joined: 7 months ago

I just updated the plugin (Versión 3.0.1), and still the same error. 

Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 7 years ago

Famed Member
Posts: 3857

@miguel-torres ,

This is fixed, please wait for the update, we're releasing it today. The issue in wpForo core, so you'll get wpForo update (v2.0.3) soon.

Reply
Share:
Scroll to top