[Solved] Menu Broken  

  RSS

Citizen K
(@citizen-k)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
12/03/2018 9:57 pm  

 Since updating to WPForo 1.4.7 then menu buttons in the messages centre are unresponsive, clicking on them does nothing. How to fix?


ReplyQuote
Citizen K
(@citizen-k)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
13/03/2018 6:05 pm  

Please assist.

Members cannot access any of their messages save for the last one received.


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2768
14/03/2018 12:43 pm  

Please update wpForo PM addon to the latest version. make sure you use the latest version. Then delete all caches, purge CDN if you have. If you have plugins or options in WP theme which minify or group CSS/JS files please disable those and test it again.

After this if the problem still exists, please leave some URL to allow us test it.


ReplyQuote
Citizen K
(@citizen-k)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
14/03/2018 3:06 pm  

It is already on Version 1.1.1 


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2768
14/03/2018 3:21 pm  

How about clearing the cache/CDN and the URL to allow us check it?


ReplyQuote
Citizen K
(@citizen-k)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
14/03/2018 3:26 pm  

Caches are routinely cleared. the url is in my profile. I will send the URL and a login to to you via PM.


ReplyQuote
Citizen K
(@citizen-k)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
14/03/2018 7:18 pm  

Thank you Tom for quickly fixing the problem. 


Tom liked
ReplyQuote
Share: