Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

About embedding and ads plugin bugs & about Lightbox not working  

Page 1 / 2

pinda
Posts: 19
Customer
Topic starter
(@pinda)
Member
Joined: 2 months ago

I purchased an embedded plugin, but when I enable it, the image Lightbox (Lightbox with PhotoSwipe, Simple Lightbox) does not work.
I tried changing the theme and clearing the cache but it didn't work
Is this my problem?
Or is it an embedding issue?
It's very disappointing if it's a spec
For my forum, which has a lot of external image URLs, not being able to use Lightbox can be fatal.

Also, after changing the settings, it will be displayed as updated, but the settings will not change.
Attach the image that% or PX cannot be specified in the embedding setting at the end of the sentence

The adsplugin is also weird, and even if I uncheck the Enabled checkbox and update it, the ads settings remain enabled

Thank you for reading this far

18 Replies
pinda
Posts: 19
Customer
Topic starter
(@pinda)
Member
Joined: 2 months ago

I can't do anything else, but I'd be grateful if I could use Lightbox alone.
I will write the version used for reference
wpForo 1.9.3
wpForo Ads Manager 1.1.5
wpForo Embeds 2.0.11

Reply
3 Replies
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4656

@pinda,

I purchased an embedded plugin, but when I enable it, the image Lightbox (Lightbox with PhotoSwipe, Simple Lightbox) does not work.

Please leave some example URL to allow us to understand the issue. 

Also, after changing the settings, it will be displayed as updated, but the settings will not change.
Attach the image that% or PX cannot be specified in the embedding setting at the end of the sentence

This issue will be fixed in the next version. 

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4656

You can also disable the "Enable Options Cache" option, so the value of the options will be saved. The option is located in the Dashboard > Forums > Settings > Features Tab. 

Reply
pinda
Customer
(@pinda)
Joined: 2 months ago

Member
Posts: 19

@astghik

Oh! I was able to change it
Besides, I found that the embedded plugin settings can be changed by updating the ads plugin settings.

Set up a separate topic for ads plugins

Reply
pinda
Posts: 19
Customer
Topic starter
(@pinda)
Member
Joined: 2 months ago

Sorry for the lack of explanation

If you insert the image url, Lightbox will normally work(Lightbox with PhotoSwipe 3.1.5)

But strangely, lightbox doesn't work when I enable the embedded plugin

Video embedding seems to work

Reply
1 Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4656

ok @pinda, thank you for clarification.

Could you please leave the example URL? 

Reply
pinda
Posts: 19
Customer
Topic starter
(@pinda)
Member
Joined: 2 months ago

OK
However, this site also handles adults, so please be careful when browsing other topics.
Just in case, remove h from the URL and do not link
ttps://pinkdark.com/pd/unei/this-topic-is-for-testing/

If you have problems, you can delete the URL later
Guest writing is also possible
Enable embedding and leave the video in a usable state even though the lightbox cannot be used.

Reply
pinda
Posts: 19
Customer
Topic starter
(@pinda)
Member
Joined: 2 months ago

I've had an unexpected problem with my site and I can't see it for a while
I will write again if I can solve the trouble

Reply
Page 1 / 2
Share:
Scroll to top