Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

[Solved] Photo Galary opens images twice  


Eli
Posts: 75
 Eli
Customer
(@eli)
Member
Joined: 3 years ago

In our forum if you visit a post with one or more pictures attached to it and you try to open the pictures they open and can be viewed ok, however when you are done and try to close the photo it closes but then there's still another one in the background that you must close as well before being able to view thread normally without the gallery.

I hate disabled all plugins and tested this in both our live and our staging site with the same results. I have attached a small vid so you can see the issue. You can also visit the following URL to see the problem yourself.

https://deepinenespañol.org/comunidad/postid/7514/

Thanks a lot in advance for any help provided.

 

5 Replies
Astghik
Posts: 4383
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 3 years ago

Hi @eli,

The second one comes from the active theme. Please check the theme settings and find a way to disable the popup for the forum attachments.

Eli
Posts: 75
 Eli
Customer
(@eli)
Member
Joined: 3 years ago

Thank you, I will try to figure this one then.

Eli
Posts: 75
 Eli
Customer
(@eli)
Member
Joined: 3 years ago

This is caused because my theme has a feature called "Lightbox" which opens photos in a gallery mode, I also contacted the theme developers, but they asked me to talk to you guys.

I'm wondering since my theme already does this (and does it side wide), is there a way to disable it in your product?

Thanks in advance.

1 Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4383

@eli,

Please navigate to Dashboard > Forums > Settings > Addons > Attachments admin page, find and disable the "Attachment Lightbox/Slider" option, then delete all caches and check again. 

Eli
Posts: 75
 Eli
Customer
(@eli)
Member
Joined: 3 years ago

Thank you so much @astghik.

Share:
Scroll to top
0

Your Cart