[Solved] Ads dont show up  

  RSS

uniwhale
(@uniwhale)
Member Customer
Joined: 7 months ago
Posts: 2
23/04/2018 9:17 pm  

For some reason whenever i try to get the ads working it's just showing the ad code


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 12 months ago
Posts: 1391
25/04/2018 11:40 am  

Hi @uniwhale,

Please read this support topic. 

https://gvectors.com/forum/wpforo-ads-manager/anything-needed-for-adsense/#post-8259

If it doesn't help, please let us know. 


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2768
26/04/2018 1:39 pm  

Hi @uniwhale,

Could you please confirm that you use the Text mode of the editor when you insert the ad code? Delete the inserted code switch to the Text mode and insert it again. The code inserted in Visual mode is already damaged.  Please see the screenshot:

wpForo Ads Manager code editor text mode


ReplyQuote
uniwhale
(@uniwhale)
Member Customer
Joined: 7 months ago
Posts: 2
28/04/2018 8:34 pm  

ok...apparently i cant click on the text mode, it just stays on visual mode and doesnt let me click on text mode 


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 12 months ago
Posts: 1391
30/04/2018 3:06 pm  

Hi @uniwhale,

It seems you have JS errors on your website. We'll need admin accesses to find the reason of this error. Please send admin login details to support[at]gvectors.com email address.


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2768
03/05/2018 11:57 pm  

Hi @uniwhale,

Thank you for access data. We just checked the Ad editor. It works fine, we can switch to the text mode.

Test video: https://www.screencast.com/t/qjjg1FTV

Please try again and put all ad codes using text mode. The visual mode is only for custom ads made by you (text images links). For all 3rd party ads codes you should use the text mode. All codes should be inserted as a simple text.

 


ReplyQuote
Share: