Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

Comments lost  


khkiffe
Posts: 4
(@khkiffe)
New Member
Joined: 2 years ago

My comment section was working fine.  Sometime this week it stopped working.  Anyone can go and submit a comment but it never is sent to moderation.  Admin never receives it.  The user who tried to leave a comment sees it published on their screen, but if they refresh the screen it's gone.  It never actually gets published.  It's a ghost comment that only the user/submitter sees until they refresh.  Please help.  I have no clue what changed.

5 Replies
khkiffe
Posts: 4
(@khkiffe)
New Member
Joined: 2 years ago

Also, I can post a comment when I am logged in.  Guests or other users cannot.

Reply
4 Replies
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4481

Hi @khkiffe,

Please check the comments in the spam folder (Dashboard > Comments > All Comments > Spam admin page). 

spam folder

And let us know how can we check it. 

Reply
khkiffe
(@khkiffe)
Joined: 2 years ago

New Member
Posts: 4

Yes!  They are all in the spam folder.  How do I get them to route to the pending folder again instead of spam?  Thank you!  I'm so glad the comments aren't totally lost!

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4481

@khkiffe

This doesn't come from the wpDiscuz plugin. 

It seems you're using some antispam plugin. Please deactivate the plugins one by one and check after each deactivation to find the conflict maker plugin. 

Reply
khkiffe
(@khkiffe)
Joined: 2 years ago

New Member
Posts: 4

Will do.  Thank you!

Reply
Share:
Scroll to top