Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

[Solved] wpForo crashed after update

5 Posts
2 Users
1 Likes
111 Views
John Tiggelman
Posts: 4
Customer
Topic starter
(@john-tiggelman)
Member
Joined: 2 months ago

Hello, i recently buy the add-on advanced attachements. Then there was a message that i should update wpForo. After the update wpForo chrased with error,

Error thrown

Call to undefined function wpforo_is_admin()

 

Is there a way to go back to a older version ?

 

JohnT

4 Replies
Kyle
Posts: 395
 Kyle
Admin
(@kylew)
Reputable Member
Joined: 1 year ago
John Tiggelman
Posts: 4
Customer
Topic starter
(@john-tiggelman)
Member
Joined: 2 months ago

Thank you, i solved the problem. go2wpforo-2.1.4 was active.

Now the forum and the advanced attachements plugin working but evryting is black and white, no color from the them is displayed.

https://www.amerikaans-modelspoor.info/website/community/

JohnT

1 Reply
Kyle
 Kyle
Admin
(@kylew)
Joined: 1 year ago

Reputable Member
Posts: 395

@john-tiggelman,

your theme overwrites wpForo CSS, that's why the colors are black and white, check with another theme. Example: Astra.

John Tiggelman
Posts: 4
Customer
Topic starter
(@john-tiggelman)
Member
Joined: 2 months ago

Thank you, i menage it to tackle this with additional css code.

----------------------------------------------------

.wpf-button{background: #c9170e !important
}
.mce-btn{background: #c9170e !important}

.wpf_attach_button_wrap{background: #c9170e !important}

-----------------------------------------------------

Topic may be closed.

 

JohnT

Share:
Scroll to top