[Solved] Media buttons not showing on posts  

  RSS

David
Active MemberCustomer
Joined:1 month  ago
Posts: 5
27/04/2017 4:23 pm  

I have re-uploaded the media add-on both via FTP and Wordpress uploader. The add-on appears on my dashboard below the Discuz plug-in page. I can change the options and everything on the back-end seems to be working. Unfortunately, nothing can be seen on the front-end, only the Discuz standard basic format. The screenshot on the Discuz site shows options to upload images. None of which appear on my site. 

I have spent hours trying in vain to get this to work and requested twice now for support from the authors of this add-on. Soon I'm going to have no alternative but to request a refund of my $25 as it is, for me, a complete waste of my money and time. 

See here:

www.cabbieblog.com

 


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support TeamAdmin
Joined:2 years  ago
Posts: 1548
28/04/2017 11:18 am  

Hi David,

I see Jetpack comments on your website. You currently use jetpack comment form and want to see wpDiscuz addon. This is the problem. Please deactivate Jetpack comments, delete cache and all will work fine.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
David
Active MemberCustomer
Joined:1 month  ago
Posts: 5
28/04/2017 4:01 pm  

Thanks Tom

Add-on working fine


ReplyQuote
David
Active MemberCustomer
Joined:1 month  ago
Posts: 5
28/04/2017 6:02 pm  

Spoke too soon now showing icons and code to stop spam. But when you hit the camera button nothing happens!!


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support TeamAdmin
Joined:2 years  ago
Posts: 1548
28/04/2017 7:50 pm  

It works fine on all our devices. Please delete  local caches and try with other browsers and devices.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
David
Active MemberCustomer
Joined:1 month  ago
Posts: 5
29/04/2017 4:36 am  

Cleared caches ok now  thanks Tom


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register