Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

Emoticons don't work on older devices

7 Posts
2 Users
0 Likes
506 Views
Silva Lau
Posts: 4
Customer
Topic starter
(@silva-lau)
Member
Joined: 2 years ago

Hello, I am writing this because I noticed the emoticons are not showing as intended on my Windows 7. It works just fine on my Windows 10, but when I was browsing the site using Windows 7 and looked at the emoji, it appears to be blank so I believe there might be some compatibility issue with older devices.

win7

 

Topic Tags
6 Replies
Elvina
Posts: 1403
(@elvina)
Support
Joined: 3 years ago

Hio @silva-lau,

Could you please check it on the wpDiscuz – Emoticons demo page and let us know how it works:  https://addons.wpdiscuz.com/wpdiscuz-emoticons/

Reply
1 Reply
Silva Lau
Customer
(@silva-lau)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 4

@elvina Here, that's how it appears in the demo page when I view it with windows 7

 

win7
Reply
Silva Lau
Posts: 4
Customer
Topic starter
(@silva-lau)
Member
Joined: 2 years ago

Just a quick update, I found that the reason why it appears blank on my windows 7 is due to CSS, after I updated my CSS, it now looks similar to the ones as shown on the Demo page, but still, it is weird how that the emoji doesn't show up properly on older devices and instead show a line art

Reply
3 Replies
Elvina
(@elvina)
Joined: 3 years ago

Support
Posts: 1403

@silva-lau,

 ...it is weird how that the emoji doesn't show up properly on older devices and instead show a line art

Please note the old browsers do not support emoji. Probably you use the old browsers, thus the emoji doesn't show up properly.

Reply
Silva Lau
Customer
(@silva-lau)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 4

@elvina I'm pretty sure I'm using the latest version of Google Chrome though.

Reply
Elvina
(@elvina)
Joined: 3 years ago

Support
Posts: 1403

@silva-lau,

The old version of Operation Systems(OS) does not support Unicode, thus the emoji doesn't show up properly.

Reply
Share:
Scroll to top