Notifications
Clear all

Problem with Registration  


Do GW
Posts: 4
Customer
(@do-gw)
Member
Joined: 2 months ago

HI 

I have some problems with your 'Member add-on' and registration.

If I turn off this add on, registration works well.

but if I turn on this, there are two problem.

 

First, registration error. Just blinking of the whole page and error box at the upper-right side.

 

Second, there are no 'confirm password' box.

 

 

1234

how can I fix it? thanks.

Topic Tags
8 Replies
Elvina
Posts: 685
Moderator
(@elvina)
Honorable Member
Joined: 7 months ago

Hi @do-gw

Please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address to allow us to check it.

Reply
Do GW
Posts: 4
Customer
(@do-gw)
Member
Joined: 2 months ago

I've sent the e-mail. Did you check it? thanks

Reply
1 Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 7 months ago

Honorable Member
Posts: 685

@do-gw,

For some reason, we did not receive the email.

Could you please send it again.

 

Reply
Do GW
Posts: 4
Customer
(@do-gw)
Member
Joined: 2 months ago

My mail client says that you had received my e-mail.(25, Feb. 22:14)

but I've sent it again. Thank you.

Reply
1 Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 7 months ago

Honorable Member
Posts: 685

@do-gw,

Thank you for details.

We'll check and back to you asap.

 

 

Reply
Elvina
Posts: 685
Moderator
(@elvina)
Honorable Member
Joined: 7 months ago

@do-gw,

The issue is solved by our developers. 

Reply
2 Replies
Do GW
Customer
(@do-gw)
Joined: 2 months ago

Member
Posts: 4

@elvina oh, thank you very much! Could I know what the problem was , in short?

 

Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 7 months ago

Honorable Member
Posts: 685

@do-gw,

The issue is caused by the wpForo core. However, this will be fixed in the next version update. So you can update the plugin without any worries.

 

Reply
Share: