Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

Tenor GIF + Advanced Attachments conflict?


Wendell
Posts: 22
Customer
Topic starter
(@harnessmedia)
Member
Joined: 4 years ago

Please see https://wpforo.com/community/postid/56329/

I have both Advanced Attachments and Tenor GIF addons installed. When Tenor is activated, the GIF icon doesn't show in the new topic form but it does show in the reply form. Also, when Tenor is activated, the attachments links are not displayed below the new topic form, but they do display under the reply form.

All attachments work great if Tenor is not activated.

3 Replies
Tom
Posts: 3712
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @harnessmedia,

Please let me know the versions of wpForo and wpForo Adanced Attachment addon you're currently using.

Reply
Wendell
Posts: 22
Customer
Topic starter
(@harnessmedia)
Member
Joined: 4 years ago

The latest of both. wpForo 1.9.9 and Advanced Attachments 2.1.1.

Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 3712

@harnessmedia,

Please activate the Tenor GIFs Integration addon and leave a link to your forum. We need to figure out why the GIF button doesn't exist in the topic editor. This could be affected by some custom CSS code.

Reply
Share:
Scroll to top