Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

[Solved] You are not allowed to write a message yet.


Kenneth Matthews
Posts: 11
Topic starter
(@matthewskennethrgmail-com)
Active Member
Joined: 6 months ago

Hello, Im having this error on paid add one "You are not allowed to write a message yet."

I also set up "Min number of forum posts a user must have" to 1 but the problem is still the

Capture

same even I delete the anti-spam plugin.

Please help me it's urgent

 

thanks

6 Replies
Tom
Posts: 3816
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 7 years ago

@matthewskennethrgmail-com,

It means your users doesn't have even one approved post, or the "Can write PM" permission is not enabled for the usergroups you check. Go to Dashboard > Forums > Usergroups admin page, edit all usergroups you want and enable the "Front - Can write PM" permission.

Reply
2 Replies
Kenneth Matthews
(@matthewskennethrgmail-com)
Joined: 6 months ago

Active Member
Posts: 11

@tomson 

All user groups set to "Can write PM" but problem is still same

Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 3816

@matthewskennethrgmail-com ,

Set "0" the minimum number of posts in PM settings. Then go to Dashboard > Forums > Dashboard and delete the forum cache. then delete the website cache if you have a cache plugin.

Reply
Kenneth Matthews
Posts: 11
Topic starter
(@matthewskennethrgmail-com)
Active Member
Joined: 6 months ago
Capture
Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 3816

@matthewskennethrgmail-com ,

Could you please read my last post? I am referring the PM addon settings in Dashboard > Forums > Settings > Addons > PM Tab. The minimal post count should be set "0". Then go to Dashboard > Forums > Dashboard and delete the forum cache. then delete the website cache if you have a cache plugin.

Reply
Kenneth Matthews
Posts: 11
Topic starter
(@matthewskennethrgmail-com)
Active Member
Joined: 6 months ago

Hello!

I'm facing another issue in the PM addon which is loading when a user or even admin try to send a message then the message box still loading and loading you can see in the screenshot

 

here is the site https://acrossthecamera.com/community/

Please help me fix that issue ASAP

Capture

 

Reply
Share:
Scroll to top