myCRED badges and rank names not showing under avatar  

Page 2 / 5

wpforobailey
Posts: 17
Customer
(@wpforobailey)
Member
Joined: 1 year ago

Hi folks,

Having an issue where my rank names and badges for any of my point types will not show under the avatar. I can see when I inspect the code that the div wrappers are there but no images or text.

Everything is setup and the check boxes in the hook section under "Forum Template" are checked. Actually if you try and uncheck these and save they re-check themselves so can never be unchecked! Which makes me think this may be a bug as I cannot see any issues from setup/

Any help much appreciated.

Thanks

20 Replies
wpforobailey
Posts: 17
Customer
(@wpforobailey)
Member
Joined: 1 year ago

I have updated but the ranks are still not showing. I think it may be because I have made two other point types in the mycred plugin. So I have the default points which I dont use, hero points and reputation points.

Capture4

I think your plugin is just pulling in the default points and ranks which wont work for me. Is there a way I can hook it into the point types I have created?

Thanks

Reply
wpforobailey
Posts: 17
Customer
(@wpforobailey)
Member
Joined: 1 year ago

Anyone got any ideas? Is there a hook I can use to manually add the my_cred shortcodes under the avatar somewhere.

Reply
Astghik
Posts: 2651
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi wpforobailey,

This will be fixed in next version release. Please wait for the next update, it'll come soon.

Reply
wpforobailey
Posts: 17
Customer
(@wpforobailey)
Member
Joined: 1 year ago

Good news. Thanks guys appreciate it. Looking forward to the next release so I can see my lovely rank icons 🙂

Reply
Astghik
Posts: 2651
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @wpforobailey,

We've just released wpForo myCRED Integration 1.1.4 version. Please update, delete all caches and check again.

Reply
Page 2 / 5
Share: