[Solved] Purchased embed addon. Nothing is working, tried everything  

Page 1 / 2

jonmp
Posts: 5
Customer
(@brooke12)
Member
Joined: 5 months ago

hello, first off I love the forum plugin. Great work.

I bought the embed addon and I've tried everything (disabled all plugins, multiple links from youtube, vimeo, etc.) and nothing will show up.

I saw somewhere in the forum you requested admin access to someones website. Can I give you mine so you can take a look?

Suggestions?

attached is 2 screenshots. One is plugin off and the other is plugin on. I have added two different youtube links and still nothing works.

Screen Shot 2019 01 30 at 10.25.58 AM
Screen Shot 2019 01 30 at 10.26.16 AM

8 Replies
jonmp
Posts: 5
Customer
(@brooke12)
Member
Joined: 5 months ago

I figured out it is my website theme, but I do not know how to fix from there. I am using TotalPress for wordpress

Reply
jonmp
Posts: 5
Customer
(@brooke12)
Member
Joined: 5 months ago

Under firefox developers tools, when I press the "Padding" box it works, but how do I change this permanently

Screen Shot 2019 01 30 at 4.24.05 PM

in the theme?

Reply
Astghik
Posts: 2662
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @brooke12,

Thank you For your purchases and for contacting us!

I figured out it is my website theme, but I do not know how to fix from there. I am using TotalPress for wordpress

It'd be better to contact them support. Trey should help you to fix the issue. 

Under firefox developers tools, when I press the "Padding" box it works, but how do I change this permanently, in the theme?

You should add the CSS code in Dashboard > Forums > Settings > Styls > "Custom CSS code" textarea.

Please don't forget to delete all caches, before checking. 

Reply
1 Reply
jonmp
Customer
(@brooke12)
Joined: 5 months ago

Member
Posts: 5

I did reach out to them, but cannot get a response.

I really need this issue fixed, I purchased this addon with the promise of 1 month premium support.

I am launching the site tomorrow. Please let me give you access to the wordpress admin so you can fix it.

Reply
Astghik
Posts: 2662
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

ok,  please send login details to info[at]gvectors.com email address. 

Reply
Page 1 / 2
Share: