Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

[Solved] Problem with update  

Page 2 / 6

TheHunterGT
Posts: 9
Customer
(@thehuntergtgmail-com)
Member
Joined: 4 years ago

Well there is that.  I think I'll wait...as everything seems to be working and shows latest versions.   

Reply
Sam
Posts: 19
 Sam
Customer
(@samg1205)
Member
Joined: 4 years ago

Yes, wonder whether this was caused by a file being changed. Wordfence scan advised me a file had been changed so I opted to restore the original and then this happened. And in fact, I already tried deleting yesterday and reinstalling. That fixed the issue for one day with both addins for WPForo, even though I only reinstalled the embed addin. Weird. And It's reoccurred.

Reply
Dominique To-Long
Posts: 7
Customer
(@anapurna)
Member
Joined: 4 years ago
Posted by: Tom

 

The last version is 1.0.3. Please deactivate it, then delete, go to gVectors Account page, download new one and install it again.

   

Hi Tom, it's first thing i do, i delete it 2 time and re-install it before posting here!

But i'm not the only one...

Reply
Tom
Posts: 3242
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 5 years ago
Posted by: Sam

 

Installing Plugin from uploaded file: wpforo-embeds-1.0.3.zip

Unpacking the package…

Installing the plugin…

Destination folder already exists. 

Plugin install failed.

   

This is not addon problem, this is files system permission and file read/writing issue. It may come from some security plugin or from wrong configured file system owners. in any case I recommend delete the addon. Then connect via FTP or cPanel file manager and delete addon folder. The error says WordPress can't fully delete it. S you should delete it manully. Then upload and install it again.

Reply
iTesla
Posts: 75
Customer
(@itesla)
Member
Joined: 4 years ago

Hi

I have the same problem this what it shows on plugins page for both addons.
There is a new version of wpForo Advanced Attachments available. View version detailsAutomatic update is unavailable for this plugin.
There is a new version of wpForo Embeds available. View version detailsAutomatic update is unavailable for this plugin.

I try already download from gVector site both and if reinstall it appear again.
P.S. I also have Wordfence installed.

Will try delete through cPanel as you recommended.

Reply
Page 2 / 6
Share: