Notifications
Clear all

Really big problem , a mess with cross blog  

Page 1 / 2

Mariosgr
Posts: 151
Customer
(@mariosgr)
Member
Joined: 2 years ago

I chose 1 category to a forum category, i created posting rule and i clicked synchronize.

The results are to have a triple post in the forum and not only from the chosen category , but from others too. What should i do now ?

11 Replies
Mariosgr
Posts: 151
Customer
(@mariosgr)
Member
Joined: 2 years ago

they were created about 500 topics

Reply
Mariosgr
Posts: 151
Customer
(@mariosgr)
Member
Joined: 2 years ago

700 topocs and is keep on creating

Reply
3 Replies
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 9 months ago

Prominent Member
Posts: 966

@mariosgr,

Please let us know the version of wpForo - Blog Cross Posting add-on you are using.

 

Reply
Mariosgr
Customer
(@mariosgr)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 151

@elvina the last one, till now i was cleaning

 

Reply
Elvina
Moderator
(@elvina)
Joined: 9 months ago

Prominent Member
Posts: 966

@mariosgr,

Please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address to allow us to check it.

 

Reply
Elvina
Posts: 966
Moderator
(@elvina)
Prominent Member
Joined: 9 months ago

@mariosgr,

Please install and activate the Duplicator — WordPress Migration Plugin, backup your WordPress
site and send it to info[at]gvectors.com email address. It's too hard to check the issue on your live
website.

Reply
1 Reply
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 3144
Posted by: @elvina

Please install and activate the Duplicator — WordPress Migration Plugin, backup your WordPress
site and send it to info[at]gvectors.com email address. It's too hard to check the issue on your live
website.

@elvina , @mariosgr.

This is not necessary.

 

@mariosgr,

First please disable the auto-cross-posting. Then backup your database and delete all unnecessary cross-posted content. We can't help in this situation, because it's already done and there is no way to track it back.

Once all content is deleted I recommend create the same cross-posting rule and check it again, if you see the same problem, let us know urgently and provide admin login details. This is the only way we can help you.

 

Reply
Astghik
Posts: 4107
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @mariosgr,

This issue is fixed in the latest version of the add-on. Please update the wpForo – Blog Cross Posting addon to the latest version (v. 2.1.1) and check again. 

Reply
2 Replies
Mariosgr
Customer
(@mariosgr)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 151

@astghik

Are you sure?

 

Maybe someone of you want to do it together as testing ?

 

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 4107

@mariosgr,

Haven't you checked it yet? Yes the issue should be solved.

Don't forget to delete the caches before checking. 

 

Reply
Page 1 / 2
Share: