Forum posts doesn't keep image float  

  RSS

ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
21/06/2018 11:33 am  

Hi guys! Not a big issue, but when I'm posting a blog news I often add an image in text making it float left for example, instead inside the forum it is inline and not playing nice with the structure ūüôā

Blog post:

Schermata 2018 06 21 alle 09.30.51

Forum post:

Schermata 2018 06 21 alle 09.30.42


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 10 months  ago
Posts: 1068
21/06/2018 1:04 pm  

Hi ikir,

This is a small conflict with your theme. Please leave your website URL to allow us to debug it and provide some solution for you. 


ikir liked
ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30

ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 10 months  ago
Posts: 1068
23/06/2018 1:04 pm  

Hi ikir,

Please use the following CSS code. Put it in Dashboard > Forums > Settings > Styles > "Custom CSS Code" textarea. Save it, delete all caches do CTRL +F5 on frontend. 

#wpforo-wrap .wpforo-post .wpf-right .wpforo-post-content img{
float: right;
}

ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
26/06/2018 12:17 pm  

thanks!


ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
26/06/2018 12:27 pm  

Some crossposted post now have a very big empty space in the beginning

https://www.egpu.it/community/egpu_generali/9to5mac-recensisce-il-nuovo-razer-core-x/

 

OK the issue I fusion builder, I've already fixed it


ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
26/06/2018 12:36 pm  

Anyway the images which float left in the blog, float right in the forum posts.


ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
26/06/2018 4:44 pm  

Also there css rules apply to emoticons so they are floating too lol

Schermata 2018 06 26 alle 14.43.48


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 10 months  ago
Posts: 1068
27/06/2018 10:22 am  
Hi @ikir,
 
Please remove the code that I provided in the previous post: Put the following CSS code in "Custom CSS Code" textarea. Save it, delete all caches and check again (do CTRL +F5 on frontend). Just let us know if something doesn't work correctly.
 
 

ReplyQuote
ikir
 ikir
(@ikir)
Eminent Member Customer
Joined: 6 months  ago
Posts: 30
27/06/2018 10:45 pm  

Thanks testing now but seems ok!


Astghik liked
ReplyQuote
Share: