Cross Posting stopped working  

  RSS

Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
03/01/2019 4:05 pm  

I made a post today and  cross posting is not creating forum post.

I try to edit it but it didnt work


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2895
04/01/2019 10:08 am  

Make sure the post is published in correct forum. Leave  some screenshot of that post cross-posting settings (top-right admin box). Also please make sure the Blog post to Forum Topic cross-posting is enabled in Forums > Settings > Addons > Cross-posting Tab.


ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
04/01/2019 2:29 pm  

What do you mean correct forum ?

I choose from the drop down the forum


ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
04/01/2019 2:41 pm  

These are the settings

https://prnt.sc/m2xh9v

and this is the post

https://prnt.sc/m2xfnm


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2895
05/01/2019 9:19 am  

It seems this post was scheduled post at first, this was not immediate published. The cross-posting addon still waits for publishing, it has not detected the publish status.

2019 01 05 0914

Please try to set this post draft, or pending status, save it, then publish it again. Also try to set it scheduled for one day, save it and then publish it.


ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
07/01/2019 3:39 pm  

I tried again and again is not posting


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2895
07/01/2019 4:01 pm  

Is this a post specific issue? Please try to create and cross-post new test post.


ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
08/01/2019 1:30 am  

I think i found out why was hapening,

The post was empty.


Tom liked
ReplyQuote
Share: