Notifications
Clear all

[Solved] WPForo Advanced Attachments does not upload images

7 Posts
3 Users
0 Likes
282 Views
Posts: 3
Customer
Topic starter
(@itsme)
Member
Joined: 3 months ago

Hi folks,

I work with WPForo Advanced Attachments, Embeds and WC Memberships Integration. Embeds and Memberships Integration work perfectly, only Advanced Attachments does not work.

When I deactivate Advanced Attachments, I can upload images, but I only see the link to the image. When I enable Advanced Attachments again, the previously uploaded image is suddenly displayed and embedded correctly. However, when I now try to upload an image again, nothing happens. For example, I can select a JPG and it also briefly shows that WPForo is working (working circle at the top right), but that's it. I don't get an error message, the JPG is simply not inserted ( it is not too big ).

"My Media" also shows no content. When I open it, I only see the working mode with the circle animation and nothing else.

WordPress and WooCommerce as well as all WPForo plugins are up to date. I would be very grateful for any ideas on how I can fix this issue.

Warmly,

6 Replies
Astghik
Posts: 5944
Admin
(@astgh)
Illustrious Member
Joined: 6 years ago

Hi,

Please register some new testing user and send the user's login details with your forum URL to info[at]gvectors.com email address to allow us to check the issue. 

Just make sure the user has permission to upload the images. 

Reply
1 Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 6 years ago

Illustrious Member
Posts: 5944

@beate-seebauer,

We were not able to find a reason for the issue. Please check the user role to administrator and let us know, so we'll can debug the issue. 

Reply
Posts: 68
Customer
(@tutrix)
Member
Joined: 4 years ago

@beate-seebauer 

exclude wpforo from the cache plugins

<!-- *´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` ¤ Comet Cache funktioniert vollständig ¤ ´¨) -->

<!-- Cache-Datei Version Salt: n. a. -->

<!-- Cache-Datei-URL: hxxxs://www.txxxk.com/community/ -->
<!-- Cache-Datei-Pfad: /cache/comet-cache/cache/hxxx/www-txxxK-com/community.html -->

//www.txxxk.com/wp-content/cache/w3-cache/js/752/wp-content/plugins/wpforo-advanced-attachments/

>> wpForo and Cache Plugins <<

Reply
Posts: 3
Customer
Topic starter
(@itsme)
Member
Joined: 3 months ago

Many thanks for the support and sorry for my late reply.

It's difficult for me to pass an admin account. We run a WooCommerce platform with thousands and thousands of customer data. I am not able to provide full access to our backend. Really sorry..

We will debug our system to find the issue.

Warmly,

Reply
Posts: 3
Customer
Topic starter
(@itsme)
Member
Joined: 3 months ago

Whom it may concern: We found a compatibility bug. wpForo Advanced Attachments overlapped with a plugin that hasn't been updated for some time. Lo and behold, after we uninstalled the outdated plugin, everything is running smoothly now.. 🙂

Warmly,

Reply
1 Reply
Astghik
Admin
(@astgh)
Joined: 6 years ago

Illustrious Member
Posts: 5944

@itsme

Thank you for letting us know. Glad to hear that the issue is solved.

We're going to mark this thread as resolved. Feel free to open a new topic if you have further questions.

Reply
Share:
Scroll to top