Conflict with Woocommerce plugin  


Andrew Foley
Posts: 7
Customer
(@andrew-foley)
Member
Joined: 7 months ago

As object, after some checks, I realized that there is a conflict with woocommerce. When I activate it wpforo AA won't work. After selecting the file to attach, nothin happens.
There are solutions? Thanks!

12 Replies
Astghik
Posts: 3087
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @andrew-foley,

First of all, please make sure you're using the latest versions of wpForo (v. 1.6.1) and wpForo Advanced Attachments (v. 1.2.7) addon.

Then navigate to Dashboard > Forums > Dashboard admin page and click on [Delete all caches] button. If you use some other cache plugins, please delete those plugins caches as well, then press CTRL+F5 (twice) on forum frontend and check again. 

If the issue still exists please register some new user who'll have permission to attach files and send the admin login details to info[at]gvectors.com email address to allow us to check it. 

Reply
11 Replies
Andrew Foley
Customer
(@andrew-foley)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 7

I had already done it but the problem persits. You can perform test on a staging copy of my website?

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

yes sure. Please send the copy of the website to the same email address. 

Reply
Andrew Foley
Customer
(@andrew-foley)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 7

email sent!

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

Thank you @andrew-foley,

Yes, I see the issue. I've already reported our developers about the issue and they are going to check it. Please don't remove the login details. We still need it. I'll update the topic once I get some news for you. 

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

Hi @andrew-foley,

please install and activate the Duplicator — WordPress Migration Plugin, backup your WordPress site and send it to info[at]gvectors.com email address to allow us to check it. 

Reply
Andrew Foley
Customer
(@andrew-foley)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 7

Sorry but I receive this error: 

 Host Build Interrupt

This server cannot complete the build due to host setup constraints.
To get past this hosts limitation consider the options below by clicking each section. 

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

Please confirm for us to try it. 

Reply
Andrew Foley
Customer
(@andrew-foley)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 7

Sorry for the delay, yes you can try it

Use this address: staging1.e-racingseries.com

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

@andrew-foley,

The issue is fixed by our team. Please check it. 

Reply
Andrew Foley
Customer
(@andrew-foley)
Joined: 7 months ago

Member
Posts: 7

Great! But I imagine that the fix is on the staging version, how i can fix it on the public version?

Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 3087

We weren't able to duplicate it thus we fix it on the public one. 

Reply
Share: