Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

Problems with badges  

Page 1 / 2

KWISOO
Posts: 21
(@kwisoo)
Eminent Member
Joined: 1 year ago

Hi,

I've set up myCRED badge image, but I can't see it properly.
It's the same for all sizes.
Do you have any code to modify it as in the description?

Here is my problem. I hope you can fix this problem as soon as possible.

Thanks.

wpdiscuz
Topic Tags
12 Replies
KWISOO
Posts: 21
(@kwisoo)
Eminent Member
Joined: 1 year ago
Reply
1 Reply
Astghik
Admin
(@astghik)
Joined: 3 years ago

Support Team
Posts: 4143

Hi @kwisoo,

The image SRC is not correct. Please, try to change the image and check again.

SRC
Reply
KWISOO
Posts: 21
(@kwisoo)
Eminent Member
Joined: 1 year ago
I checked in exactly the same way as you.
I've changed images several times and I've changed caching, but I still don't get images.
The image is displayed correctly in the badge menu.
The user profile that obtained the badge also shows the correct image.
Only wpdiscuz is not properly displayed.
Can you help me with what's the problem?
wpdiscuz 2
wpdiscuz 1
Reply
Astghik
Posts: 4143
Admin
(@astghik)
Support Team
Joined: 3 years ago

Hi @kwisoo,

We don't find such an issue on our test websites. We'll need admin accesses to check the issue. Could you please send the admin login details to info[at]gvectors.com email address to allow us to check it? 

Reply
KWISOO
Posts: 21
(@kwisoo)
Eminent Member
Joined: 1 year ago
Thank you.
I sent you the information in the e-mail you gave me.
Reply
Page 1 / 2
Share: