Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

[Solved] Problem with OAuth  


baymi
(@baymi)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Good day, please help to understand. When I click button login with Facebook, Twitter, Google and other social networks, the page is updated, but no login is made. But after manually updating the page, an account is entered. I set everything up according to the instructions. Facebook said, solve this problem soon, or get sanctions. Website address https://epilogue.club  . Thanks.


Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 4647
 

H @baymi,

Could you please deactivate the cache plugin you're using and check again? 


baymi
(@baymi)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Hi, I deactivated W3 Total Cache and Webcraftic plugins and other optimization plugins. The problem remains relevant (


baymi
(@baymi)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Do you have any other ideas?


Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 4647
 

Hi @baymi,

I've already reported this issue to our developers. They are checking the issue. I'll update this topic asap. 


baymi
(@baymi)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Thanks, it's a pleasure to work with you team.


baymi
(@baymi)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
Topic starter  

I corrected this error. The problem was that the caching was in the htaccess file. I turned it on to compress images, simultaneously turned on compression for js scripts and other objects. Disabling these settings, the plugin shows stable operation. Thanks again for the quality plugin.


Astghik liked
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 4647
 

Hi @baymi,

Thank you very much for letting us know. Glad to hear that the issue is solved. 

I really appreciate you taking a time and share the information here. 


Share:
Scroll to top