Problem with topics  

  RSS

Pavel
Active Member Customer
Joined:7 months  ago
Posts: 7
23/10/2017 10:57 pm  

Hi. I install wpForo 1.4.2 and after that have a lot of problems with topics

I can not edit or add topics.
I look this https://wpforo.com/community/faq/topic-add-error-2/
and try make it in my SQL
But i have this error  https://wpforo.com/community/faq/topic-add-error-2/#post-11154 or Attach File

I go in  http://p3dhack.ru/wp-admin/admin.php?page=wpforo-community
and press "Delete All Caches"
The problem disappeared, but I got the shit in my Download sector feed

All see 404 but all see it in feed
http://p3dhack.ru/community/download/test/
http://p3dhack.ru/community/download/p3dhack-blt-v1-71-2/

See for yourself
http://p3dhack.ru/community/download/


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team Admin
Joined:3 years  ago
Posts: 2112
23/10/2017 11:15 pm  

Hi Pavel,

If this is not a new installation and you got this problem after wpForo update please execute this SQL in Hosting Service cPanel > phpMyAdmin database manager, navigate to SQL Tab. If your WordPress table prefix is not wp_   replace all wp_ prefixes in this code to your database table prefixes, if they are wp_ just use it as is:

ALTER TABLE `wp_wpforo_posts` ADD `private` TINYINT(1) NOT NULL DEFAULT '0' AFTER `email`, ADD INDEX `is_private` (`private`);

 

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Pavel
Active Member Customer
Joined:7 months  ago
Posts: 7
24/10/2017 5:43 pm  
Posted by: Tom

Hi Pavel,

If this is not a new installation and you got this problem after wpForo update please execute this SQL in Hosting Service cPanel > phpMyAdmin database manager, navigate to SQL Tab. If your WordPress table prefix is not wp_   replace all wp_ prefixes in this code to your database table prefixes, if they are wp_ just use it as is:

ALTER TABLE `wp_wpforo_posts` ADD `private` TINYINT(1) NOT NULL DEFAULT '0' AFTER `email`, ADD INDEX `is_private` (`private`);

 

Sorry for delay, but I get an error

I found the damaged lines and deleted them, but it also did not solve my problem


ReplyQuote
Pavel
Active Member Customer
Joined:7 months  ago
Posts: 7
24/10/2017 6:48 pm  

I and my team corrected this. I had to use backup 3 days ago and restore most of my hands. But I was pretty disappointed because of this.

And will there be a plug-in for monetization? Purchase privileges, purchase of goods, donations. Or should I already look for experts to move the site to another forum?

You said that "We'll take it under consideration", but there is still no news on this issue


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team Admin
Joined:3 years  ago
Posts: 2112
27/10/2017 1:21 am  

Hi Pavel,

hundreds of wpForo users update wpForo 1.4.x every day and we have not received any problem report. You're first person. Even if there is the second but this doesn't mean something is wrong with wpForo. There are tons of server specific factors which don't allow wpForo db updater scripts to work. This is 100% your server problem and your hosting server configuration is not regular. You should understand this and don't be disappointed.

At the moment we can help to update your forum. Just send admin login details to support[at]gvectors.com email address.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Pavel
Active Member Customer
Joined:7 months  ago
Posts: 7
29/10/2017 6:34 pm  
Posted by: Tom

Hi Pavel,

hundreds of wpForo users update wpForo 1.4.x every day and we have not received any problem report. You're first person. Even if there is the second but this doesn't mean something is wrong with wpForo. There are tons of server specific factors which don't allow wpForo db updater scripts to work. This is 100% your server problem and your hosting server configuration is not regular. You should understand this and don't be disappointed.

At the moment we can help to update your forum. Just send admin login details to support[at]gvectors.com email address.

I use hetzner.com reseller hosting handyhost.ru

But the problems only appeared after the update. Even backup did not help me solve them.
Delete all caches also does not help.

Now there was a similar problem:  https://youtu.be/LLP9HsMVmRs
Forum main page frozen

 


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team Admin
Joined:3 years  ago
Posts: 2112
30/10/2017 9:51 pm  

I don't think this hosting service has an reputation to not suspect server problems.But this can not be debugged without dashboard access. Something terrible is going on your website. I see two different users under the same My Profile page and so on, this is not wpForo, this is a totally cached website. It doesn't track URL structure, sessions, cookies... Nothing works there. here are my recommendation.

1. Make sure you use Permalinks in Dashboard > Settings > Permalinks admin page change it to /%postname%/ or something like that. Don't use the default ?p=1

2. Navigate to Dashboard > Forums > Dashboard and click on all buttons of Maintance section (delete cache, reset statistic, etc...)

3. Deactivate all Optimizer, caching and Security plugins.

4. Logout and login using other browser.

 

And please let us know about the result if you still have problems please contact us using support[at]gvectors.com email address for deeper support.

 

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Pavel
Active Member Customer
Joined:7 months  ago
Posts: 7
03/11/2017 3:26 pm  
Posted by: Tom

I don't think this hosting service has an reputation to not suspect server problems.But this can not be debugged without dashboard access. Something terrible is going on your website. I see two different users under the same My Profile page and so on, this is not wpForo, this is a totally cached website. It doesn't track URL structure, sessions, cookies... Nothing works there. here are my recommendation.

1. Make sure you use Permalinks in Dashboard > Settings > Permalinks admin page change it to /%postname%/ or something like that. Don't use the default ?p=1

2. Navigate to Dashboard > Forums > Dashboard and click on all buttons of Maintance section (delete cache, reset statistic, etc...)

3. Deactivate all Optimizer, caching and Security plugins.

4. Logout and login using other browser.

 

And please let us know about the result if you still have problems please contact us using support[at]gvectors.com email address for deeper support.

 

I deleted all the plugins, cleared the cache and many things, but it was all in vain.

But, I'm very glad that I found a solution! This required more financial investments, then now, but it will pay off in a short time.
Increased registration on the site and the design has become more enjoyable. More faster support and other...

Look at the result here!  https://p3dhack.ru/


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register