Just Installed and Configured but the Color Scheme is an Issue  

  RSS

wcsconcierge
(@wcsconcierge)
New Member
Joined: 9 months  ago
Posts: 4
24/12/2017 11:28 pm  

Hi, I just installed and configured my forum with the default color scheme, but the "Add topic" button isn't displaying correctly (displays like a rectangle box with nothing in it.)  How do I get it to display correctly.  Also, I HATE the read around each button.  How do I change it to black?

 

Don't Like Red
Forums Color Issue


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 3 years  ago
Posts: 2744
25/12/2017 12:24 am  

Hi wcsconcierge,

Could you please deactivate all plugins which have any component on website front-end? Then delete all cache, do Ctrl+F5 and check it.

Some plugin has hard codded styling which affects wpForo editor style. This is not wpForo style.


ReplyQuote
wcsconcierge
(@wcsconcierge)
New Member
Joined: 9 months  ago
Posts: 4
25/12/2017 10:19 am  

That's a big ask!  I literally have more than a dozen (it's a big site), let me do some digging around and I will get back to you.  Merry Christmas!


ReplyQuote
wcsconcierge
(@wcsconcierge)
New Member
Joined: 9 months  ago
Posts: 4
25/12/2017 12:13 pm  

Ok, I was able to play with the CSS but the only think I couldn't get back was the Add Topic is outlined (but no text background) in its natural state.  Same goes for the close box in the "Add topic" screen.  Which color (1-14) controls the text color in the deselected state of buttons.  Can also add CSS directly to the page.

NewCSS Issue


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 3 years  ago
Posts: 2744
26/12/2017 7:47 pm  

Button background and colors:

  • background #12
  • background hover #14
  • text color #1

ReplyQuote
wcsconcierge
(@wcsconcierge)
New Member
Joined: 9 months  ago
Posts: 4
26/12/2017 10:33 pm  

Hmm ... that's strange.  It's still not showing up - even though neither 12 or 14 are set to white.  Here is my color palette.

Current Colors

This is what the current screenshot looks like:

Unselected


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 3 years  ago
Posts: 2744
28/12/2017 2:14 pm  

Ok, as far I see there is a CSS conflict with your WordPress theme. Please leave forum URL to allow us check it.


ReplyQuote
Share: