Twitter Problem  

  RSS

kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
20/08/2018 1:07 pm  

Twitter links do not appear. Has Twitter support been removed?


ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
20/08/2018 1:09 pm  

20180820 121000


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 1511
20/08/2018 1:13 pm  

Hi kubilayoral,

Please deactivate all cache plugins and check again. 

 


ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
20/08/2018 4:13 pm  

I deleted all of the cache file. I turn off plugins and reopen them. problem not solved. YouTube is working but twitter is not working.

I add images.

Screenshot 20180820 151328 Chrome
Screenshot 20180820 151319 Chrome


ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
20/08/2018 4:20 pm  

If you want i can share site link.


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 1511
20/08/2018 4:31 pm  

@kubilayoral,

Could you please deactivate all other plugins and check again?

 

 


ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
20/08/2018 7:31 pm  

I did it, but it did not work. can you send me un updated files? I think it's a problem after updating.


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 1511
21/08/2018 12:26 pm  

Hi kubilayoral,

We couldn't find such an issue on our test websites. We'll need admin access to find and fix this issue. Could you please send login details to info[at]gvectors.com email address. 


ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
22/08/2018 10:52 am  
Posted by: Astghik

Hi kubilayoral,

We couldn't find such an issue on our test websites. We'll need admin access to find and fix this issue. Could you please send login details to info[at]gvectors.com email address. 

I sent


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 1511
22/08/2018 6:59 pm  

Hi @kubilayoral,

Your issue is fixed by our team, please check.

This post was modified 4 months ago by Astghik

ReplyQuote
kubilayoral
(@kubilayoral)
Member Customer
Joined: 10 months ago
Posts: 15
22/08/2018 7:12 pm  

Thank you so much. Fixed. What was the problem?


ReplyQuote
Astghik
(@astghik)
Support Team Admin
Joined: 1 year ago
Posts: 1511
23/08/2018 4:22 pm  

Hi   kubilayoral,

There was a small bug related to oEmbed function call. 


ReplyQuote
Share: