Embeded images problem  

  RSS

Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
07/01/2019 3:21 pm  

this image

[image removed]

it shows it like this

https://prnt.sc/m40i7t

Is it from settings?

This topic was modified 1 week ago by Tom

ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2895
07/01/2019 3:59 pm  

Hi @mariosgr

Please remove all custom CSS you've added to fix this issue. I see your forum style is totally crashed because of some CSS code syntax error.

Try this CSS code, put it in Forums > Settings > Styles > Custom CSS Code textarea, save it, delete all caches, navigate to fornt-end and press Ctrl+F5:

#wpforo-wrap .wpforo-post .wpf-right .wpforo-post-content img {
       max-height: auto!important;
}

Mariosgr liked
ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
08/01/2019 11:14 pm  
Posted by: Tom

Hi @mariosgr

Please remove all custom CSS you've added to fix this issue. I see your forum style is totally crashed because of some CSS code syntax error.

Try this CSS code, put it in Forums > Settings > Styles > Custom CSS Code textarea, save it, delete all caches, navigate to fornt-end and press Ctrl+F5:

#wpforo-wrap .wpforo-post .wpf-right .wpforo-post-content img {
       max-height: auto!important;
}

What do you mean by "totally crashed"? I see no css errors


ReplyQuote
Tom
 Tom
(@tomson)
Support Team Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 2895
09/01/2019 1:23 pm  

Here is what I see on your website:

2019 01 09 1321

 

This post was modified 7 days ago by Tom

ReplyQuote
Mariosgr
(@mariosgr)
Member Customer
Joined: 2 months ago
Posts: 40
13/01/2019 10:34 am  

I never see this before,

maybe try to reload please


ReplyQuote
Share: