Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum   wpForo Support Forum

[Solved] embed image and byddyboss  


Sirius
Posts: 23
Customer
(@sirius)
Member
Joined: 10 months ago

Hello, when i insert an image, it is updated in the buddyboss activities, but I only see the original text of the editor and not the image. (see image attach)

image in reply

 like here, i just insert an image and i see it in the editor and not the 'text' [attach]....

regards

5 Replies
1 Reply
Percysgrowroom
Customer
(@percysgrowroom)
Joined: 2 years ago

Member
Posts: 150
Posted by: @sirius

Hello, when i insert an image, it is updated in the buddyboss activities, but I only see the original text of the editor and not the image. (see image attach)

image in reply

 like here, i just insert an image and i see it in the editor and not the 'text' [attach]....

regards

This is how mine has always showed lol. Is it not supposed to display like this in the text box? 

Elvina
Posts: 1349
Moderator
(@elvina)
Noble Member
Joined: 1 year ago

Hi @sirius,

Please let us know the add-on version you use. If the version is not the latest (v. 2.0.0) please update it and check again.

Sirius
Posts: 23
Customer
(@sirius)
Member
Joined: 10 months ago

Hello,

i had the latest version and i update to the last one yesterday also (1.0.7)

it seem to be the editor? i see the image only when i 'save' the reply

regards

2 Replies
Tom
 Tom
Admin
(@tomson)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 3259

@sirius

You should update to wpForo Advanced Attachments 2.0.0 version. Then deactivate the addon and activate it back. Then go to Dashboard > Forums > Dashboard and click on the [Delete all caches] button. After these you'll be able to see the attached thumbnails directly on post editor.

 

Sirius
Customer
(@sirius)
Joined: 10 months ago

Member
Posts: 23

@tomson

hi, ok updated to the 2.0.0 and did what you said, everything fine!

thank you very much Smile

regards

 

Share:
Scroll to top