Notifications
Clear all

Paid Addons Support Forum Only

Please note, that here we only support Paid Addons issues and questions.

gVectors Support staff works from 6am to 6pm (GMT+0)

All questions related to wpForo and wpDiscuz free plugins should be asked in the corresponding plugin support forum:

 

wpDiscuz Support Forum wpForo Support Forum

bug with pictures

Page 1 / 2

Mondesensuel
Posts: 83
Topic starter
(@mondesensuel)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Hello,

one of my members have a problem with his upload pictures.

He uploads one picture, post it on the forum and after one day, the picture is down.

When I edit his post, I have ( without * ): 



[*attach]36[/attach*]

 

But his post is empty. No picture, no text.

 

I have 2 messages for an update of plugin. But the plugin is already on 1.03 & 1.02 version, and the update ask for 1.03 & 1.02 version. Why ??

9 Replies
Tom
Posts: 3360
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi Mondesensuel,

is this a single case? Can you test it again? Do you have security plugins in WordPress?

The update issue is already discussed here, we're preparing new versions with fixed bugs, please wait for the original versions release.

Reply
Mondesensuel
Posts: 83
Topic starter
(@mondesensuel)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Hello !

For my account, no problem, but with his account. The picture is ON a few days, and after is gone.. 

No security plugins.

Reply
Tom
Posts: 3360
 Tom
Admin
(@tomson)
Support Team
Joined: 6 years ago

Maybe they click on [delete] button. They don't know if you delete any image in own image gallery these images will be removed from posts as well. You should let your users know that they should not delete image in the pop-up.

2017 01 28 0132

 

Reply
Mondesensuel
Posts: 83
Topic starter
(@mondesensuel)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Ok i will ask.
How I can see the images who users had upload ??

Reply
Page 1 / 2
Share:
Scroll to top