Activity
 
Notifications
Clear all
nando4
nando4
Group: Registered
Joined: 2017-07-22
Eminent Member
2
Well, that (adding the addslashes also to editTopic) fixed i...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
Note: I am editting, not adding a topic. So shouldn't you al...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
@astghik, just to be sure, quoted you in the original articl...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
@astghik, the code block atbeginning with echo -off fs0: ...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
Can you please help with the code additions to editForumPost...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
Unfortunately problem still persists even after the fix of a...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
Nevermind. Got it updated.

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
@elvina, thank you. However the plugin update is failing wit...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
backslashes in blog get stripped in crossposted wpforo post

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 months ago
@elvina, the cross posted wpforo post is by the same author ...

In forum wpForo Blog Cross Posting

5 months ago
Pls add wpforo 1st post WP post edit sync

In forum wpForo Blog Cross Posting

5 months ago
WP comments with "read more" not showing forum reply link

In forum wpForo Blog Cross Posting

5 months ago
Has this been added in a new release of the plugin? I do not...

In forum wpForo Blog Cross Posting

8 months ago
Splitting post from forum into a cross-posted topic does not...

In forum wpForo Blog Cross Posting

2 years ago
Feature request: forum post -> blog post crosspost (currentl...

In forum wpForo Blog Cross Posting

2 years ago
Found it was the Invisible recaptcha plugin that was at faul...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 years ago
Crossposted post isn't syncing wpforo replies as post commen...

In forum wpForo Blog Cross Posting

3 years ago
@Kai, I found a gravatar cache plugin that works properly w...

In forum How-To and Troubleshooting

3 years ago
Posted by: leo199 I installed the Blueimp lightbox, because ...

In forum wpForo Advanced Attachments

3 years ago
PM messages does not send URLs with 1.4.1 wpforo update

In forum wpForo Private Messages

3 years ago
Page 1 / 2
Share: