[Solved] YouKu does not embed and slow topic  

  RSS

Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
10/01/2017 6:01 pm  

Hi

One of my members added a link to YouKu video and that topic page is loading very slow and no video is shown, in corner of Chrome browser i see a shield with red x saying Load unsafe scripts if i do that then the video embeds but my whole site shows as non secure, see below the video code that user put.

Is there anything can be done?
On a side note youtube works fine.

 http://v.youku.com/v_show/id_XMTg5MDA4MTE3Mg==.html 

ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
11/01/2017 5:04 pm  

Problem comes from youku.com and from URL protocol. Please use https instead of http:

https://v.youku.com/v_show/id_XMTg5MDA4MTE3Mg==.html 

I hope youku.com supports https.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
11/01/2017 5:13 pm  

I try that now but same it work only if i load unsafe scripts.


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
11/01/2017 5:19 pm  

Your website protocol is https, you should not use http URLs it'll be blocked by browser or it'll affect speed or so... In any case this is incorrect. youku.com's https is not valid so it doesn't work. They should enable https to allow https websites use their videos. In other words if you have https website you can't use youku.com.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
11/01/2017 5:21 pm  

Well in such case i will add a link to the video and let them view it there.
Thanks for help.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register