[Solved] No thumbnail and no image descrption issue  

  RSS

Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
08/03/2017 1:10 am  

Hi support

I observed recently this 2 issue the one with thumbnail in forum is recent he upload a photo and it does not display when you press it image shows good.

The second issue is older i observed it more time ago the attachment description is not showing for some attachments i uploaded.

See my screenshots for the faults i mean.

Edited: 2 months  ago

ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
08/03/2017 9:15 am  

Could you please leave an example of post URL?

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
08/03/2017 4:15 pm  

The forums are private i might send to gVectors team pass and log in of a test user.
Here is a screenshot of inspect element related to no thumbnail issue.


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
08/03/2017 4:27 pm  

I have go to server and from cPanel files i try view this thumbnail in the user folder and it same does not display if i download to PC i can view.
The only thing that happen recently is WP was updated and i think if it have some efect on the addon.


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
01/04/2017 5:12 pm  

Any updates what is problem on this 2 issues?


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
02/04/2017 12:25 pm  

Please don't use TIF files for images. This is not a good web image extension. This is very heavy image type and the memory of your server may not allow PHP to manipulate with this file and create a thumbnail. I think the problem in this file format. And PHP can't crop and re-size TIF images.

Edited: 3 weeks  ago

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
02/04/2017 2:37 pm  

Good i will keep TIF images out what about missing description on older attachments?


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
02/04/2017 3:12 pm  

Do you mean alt and title of the imported files?

If so I'm really sorry but there is no way to revert those back.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
02/04/2017 3:17 pm  

Why not, if they all will disappear later?


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
02/04/2017 4:22 pm  

I'm sorry but I didn't follow you. What attachments you mean and why they should disappear later? If something exists now it'll never disappear.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
02/04/2017 5:22 pm  

See first post photo those attachments were attached normally but now have missing description and i not know the name of attachment also there is missing number, i not refer to imported attachments.
A total of 12 files are without.


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
04/04/2017 12:08 am  

wpForo Advanced Attachment doesn't have image description feature. You can check it here.

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
04/04/2017 2:04 am  

I have check the attachments i uploaded here and they have their name and a number all of them but on my site 12 attachments have no names or numbers and when i want to insert them into post i not know what photo name it have or extension it is missing see my first post.


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
06/04/2017 12:00 am  

I see names and IDs on screenshot. In any case if you don't have them it meant the real file name doesn't exist or the permission of this file is not readable. wpForo doesn't affect any file and you should search this issue out-side of this addon. If file is damaged, deleted or permission is set to low wpForo Advanced Attachment addon can't read and get all necessary data, it only shows the thumbnail located in /thumbnails/ subfolder of main attachment older.

Edited: 3 weeks  ago

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
06/04/2017 12:47 am  

What have wpDiscuz with this?
I have look the files are in the same folder even thumbnails are available but they are non usable when i want to insert in post because of missing number and names, the permissions are same for all files in my admin folder.
Also i observed if i edit those photos from server they move up see screenshot with missing and available names/id's of attachments.


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
06/04/2017 12:53 am  

Sorry I mean wpForo. As far as I mentioned in my last post something is wrong with these files. Addon works with the same functions for all files. I'm sorry but I have no other idea for your question. You should check files permission and header information. Maybe they are protected by authors or so...

wpDiscuz Documentation


ReplyQuote
Tom
 Tom
Support Team
Joined: 2 years  ago
Posts: 1439
06/04/2017 12:55 am  

Also make sure the _wpforo_atatchments table is not damaged or deleted in Wordpress database.

wpDiscuz Documentation


Filip liked
ReplyQuote
Filip
Eminent Member
Joined: 5 months  ago
Posts: 31
06/04/2017 1:11 am  

OMG i have found the problem it is in database those attachments without name/id's have fileurl in database starting with ( https://link) i edit it like this (//link) to remove (https:) and they show again this is the difference i observed.
You have point me in right direction the only thing i not understand why some attachments are in this way and not the other proper way.
Thank you for all the help 


Tom liked
ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register